Завантаження сторінки...
Електронні журнали, газети та книги у найкращій бібліотеці Journals.ua
  • Тільки електронні журнали
  • Доступ до архівних номерів
  • Поділися підпискою з рідними
Золоті рецепти наших читачів №14 07/2015
   

Золоті рецепти наших читачів

№14 07/2015

Електронна версія

Придбати поточний номер! Ціна за номер:
5.90 грн.

  • Періодичність: 2 раз / 1 міс.
  • Сторінок: 52

Популярний кулінарний журнал зручного формату, створений виключно на основі листів читачів – професійних кухарів, кондитерів та домашніх кулінарів. Усі рецепти підкріплені якісними фотографіями страв та їх авторів, що дозволяє заздалегідь оцінити кінцевий результат. Частина рецептів випробувана на редакційній кухні, про що свідчить фірмовий знак на фотографіях страв - Експертиза. Перевірено: смачно!». У кожному випуску є «Тема номера», вибрана з урахуванням сезонності: домашні заготівлі, м'ясні страви, зелень, пасхальне меню. Постійні рубрики - "Прикрашаємо страви", "Школа молодої господині", "Меню на кожен день", "Рибне асорті", "Страви до святкового столу", "Солодке життя". Важливо, що для публікації редакція відбирає прості, доступні та водночас оригінальні рецепти. Мета «Золотих рецептів» — не так навчити читачів готувати, як надихнути на кулінарну творчість, допомогти відчути «смак життя», показати, що на домашній кухні та зі звичайних продуктів будь-яка господиня може створити справжні кулінарні шедеври.

 

Читайте в номере "Золотые рецепты наших читателей №14"

Ягодные облака

Торт очень простой в приготовлении, но красивый и по-настоящему праздничный. Получите максимальное наслаждение от лета.

Отделить желтки от белков. К белкам добавить сок лимона и взбить миксером на небольшой скорости до появления крупных пузырьков (3-4 мин.). Понемногу увеличивая скорость миксера и всыпая сахар, взбить белки до устойчивых пиков. В белковую смесь положить желтки и аккуратно перемешать. Всыпать крахмал и просеянную муку, перемешать...


БЛЮДА ИЗ РЫБЫ

Автор приготовил биточки с творогом — его вкус совершенно не чувствуется — остается только нежная структура

Семгу разрезать на порционные стейки, посолить и поперчить, полить соком лимона, оставить на час...

Докладніше читайте на сторінках журналу...

Придбати поточний номер

 

Останні номери

Також вам можуть бути цікаві...

 

Партнеры