№13 07/2015
Придбати поточний номер!
Ціна за номер:
5.90 грн.
Переглянути всі випуски журналу »
Популярний кулінарний журнал зручного формату, створений виключно на основі листів читачів – професійних кухарів, кондитерів та домашніх кулінарів. Усі рецепти підкріплені якісними фотографіями страв та їх авторів, що дозволяє заздалегідь оцінити кінцевий результат. Частина рецептів випробувана на редакційній кухні, про що свідчить фірмовий знак на фотографіях страв - Експертиза. Перевірено: смачно!». У кожному випуску є «Тема номера», вибрана з урахуванням сезонності: домашні заготівлі, м'ясні страви, зелень, пасхальне меню. Постійні рубрики - "Прикрашаємо страви", "Школа молодої господині", "Меню на кожен день", "Рибне асорті", "Страви до святкового столу", "Солодке життя". Важливо, що для публікації редакція відбирає прості, доступні та водночас оригінальні рецепти. Мета «Золотих рецептів» — не так навчити читачів готувати, як надихнути на кулінарну творчість, допомогти відчути «смак життя», показати, що на домашній кухні та зі звичайних продуктів будь-яка господиня може створити справжні кулінарні шедеври.
Рулет с овощами
Рулет получается очень вкусным и сочным. Овощи хорошо гармонируют с мясом.
На сковороде обжарить нарезанные лук, морковь и чеснок. Кусок мяса разрезать, чтобы получился пласт, отбить, посолить и поперчить. Выложить начинку и аккуратно свернуть рулетом...
Харчо «Невский манер»
Трудно описать состояние восторга, когда от- крываешь очередной номер «ЗР» и видишь там свой рецепт! Предлагаю рецепт супа харчо. Душистый и наваристый, он — настоящая гордость грузинской кухни. Если вам нравятся блюда с ярким и насыщенным вкусом, обязательно приготовьте этот суп.
Говядину нарезать кусочками 5х5 см, сложить в кастрюлю и залить кипятком, чтобы вода только покрывала мясо. Дать закипеть, снять пену, добавить по одной целой моркови и луковице, хмели-сунели и другие пряности по вкусу...
Копченые караси
Отличный рецепт для пикника, особенно если рядом с вашей дачей есть водоем с карасями, а у вас — удочка и коптильня. Блюдо простое, но поражает вкусом.
Рыбу почистить и промыть. Залить аджикой, добавить горчицу и соль. Перемешать и оставить в прохладном месте на
30 мин. За это время подготовить мангал и коптильню...
Докладніше читайте на сторінках журналу...
Золоті рецепти наших читачів №1 01/2019
Золоті рецепти наших читачів №22 12/2018
Золоті рецепти наших читачів №23 12/2018
Золоті рецепти наших читачів №24 12/2018
Золоті рецепти наших читачів №21 10/2018
Ліза. Приємного апетиту №1 01/2021
Сучасна кухня №11-12 11/2020
Це смачно! №6-7 08/2019
Наша кухня №1 01/2019
Свати на кухні №12 12/2018
Готуємо смачно! №10 12/2018
Секрети кухні №12 11/2018
Свати. Заготовки №10 10/2018
Їсти подано! №5 05/2018
Смачна подорож №4-6 12/2016
Must visit in Ukraine №1 01/2012
Кулінарні поради від нашої кухні №6 06/2015
Країна корисних порад №12 12/2014
Смачно №5 05/2014
Улюблені страви №12 12/2013