Завантаження сторінки...
Електронні журнали, газети та книги у найкращій бібліотеці Journals.ua
  • Тільки електронні журнали
  • Доступ до архівних номерів
  • Поділися підпискою з рідними
Золоті рецепти наших читачів №12 06/2015
   

Золоті рецепти наших читачів

№12 06/2015

Електронна версія

Придбати поточний номер! Ціна за номер:
5.90 грн.

  • Періодичність: 2 раз / 1 міс.
  • Сторінок: 52

Популярний кулінарний журнал зручного формату, створений виключно на основі листів читачів – професійних кухарів, кондитерів та домашніх кулінарів. Усі рецепти підкріплені якісними фотографіями страв та їх авторів, що дозволяє заздалегідь оцінити кінцевий результат. Частина рецептів випробувана на редакційній кухні, про що свідчить фірмовий знак на фотографіях страв - Експертиза. Перевірено: смачно!». У кожному випуску є «Тема номера», вибрана з урахуванням сезонності: домашні заготівлі, м'ясні страви, зелень, пасхальне меню. Постійні рубрики - "Прикрашаємо страви", "Школа молодої господині", "Меню на кожен день", "Рибне асорті", "Страви до святкового столу", "Солодке життя". Важливо, що для публікації редакція відбирає прості, доступні та водночас оригінальні рецепти. Мета «Золотих рецептів» — не так навчити читачів готувати, як надихнути на кулінарну творчість, допомогти відчути «смак життя», показати, що на домашній кухні та зі звичайних продуктів будь-яка господиня може створити справжні кулінарні шедеври.

 

Читайте в номере "Золотые рецепты наших читателей №12"

Торт «Веселый чайник»

Яйца взбить с сахаром до устойчивых пиков, аккуратно всыпать просеянную муку с крахмалом и разрыхлителем, перемешать. Испечь в духовке бисквит...


Чудо в бокале

Ягоды промыть, удалить косточки. Крупные разре- зать пополам. Ягоды выложить в сотейник, влить воду, добавить сахар, проварить на малом огне пару минут. Крахмал размешать с 1-2 ст.л. выделившегося сока и влить в ягоды. Варить 2-3 мин. до загустения...


Корзиночки с фруктовым желе

Корзиночки из песочного теста, джем, смородина и желе — все это здорово поднимает настроение моему мужу Игорю.

Масло растопить, перемешать с сахаром, добавить яйцо и просеянную муку. Замесить тесто, скатать в шар и положить на полчаса в холодильник. Пальцами распределить тесто слоем 0,5 см по формочкам для корзиночек или маффинов...

Докладніше читайте на сторінках журналу...

Придбати поточний номер

 

Останні номери

Також вам можуть бути цікаві...

 

Партнеры