Завантаження сторінки...
Електронні журнали, газети та книги у найкращій бібліотеці Journals.ua
  • Тільки електронні журнали
  • Доступ до архівних номерів
  • Поділися підпискою з рідними
Золоті рецепти наших читачів №8 04/2015
   

Золоті рецепти наших читачів

№8 04/2015

Електронна версія

Придбати поточний номер! Ціна за номер:
5.90 грн.

  • Періодичність: 2 раз / 1 міс.
  • Сторінок: 52

Популярний кулінарний журнал зручного формату, створений виключно на основі листів читачів – професійних кухарів, кондитерів та домашніх кулінарів. Усі рецепти підкріплені якісними фотографіями страв та їх авторів, що дозволяє заздалегідь оцінити кінцевий результат. Частина рецептів випробувана на редакційній кухні, про що свідчить фірмовий знак на фотографіях страв - Експертиза. Перевірено: смачно!». У кожному випуску є «Тема номера», вибрана з урахуванням сезонності: домашні заготівлі, м'ясні страви, зелень, пасхальне меню. Постійні рубрики - "Прикрашаємо страви", "Школа молодої господині", "Меню на кожен день", "Рибне асорті", "Страви до святкового столу", "Солодке життя". Важливо, що для публікації редакція відбирає прості, доступні та водночас оригінальні рецепти. Мета «Золотих рецептів» — не так навчити читачів готувати, як надихнути на кулінарну творчість, допомогти відчути «смак життя», показати, що на домашній кухні та зі звичайних продуктів будь-яка господиня може створити справжні кулінарні шедеври.

 

Читайте в номере "Золотые рецепты наших читателей №8"

«Цветик-семицветик»


Случайно увидела фото этого печенья и никаких рецептов-описаний к нему.

Пришлось фантазировать самой.


200 г муки • 125 г сливочного масла • 40 г сахарной пудры • 1 желток

• 20 г крахмала • 1 ч.л. ванильной эссенции • 2-3 капли зеленого пищевого красителя

для крема • 1 ст.л. арахисовой пасты • 1 ст.л. 33% сливок • 1 ч.л. сахарной пудры



Хачапури по-аджарски


Это традиционная кавказская выпечка, блюдо вкусное и сытное. Готовила в первый раз. У меня получилось пять больших хачапури.


• 600 г муки • 250 мл молока • 2 яйца • 4 ст.л. растительного масла • 1 ст.л. сахара • 1,5 ч.л. сухих дрожжей • 0,5 ч.л. соли для начинки • 300 г сыра сулугуни • 5 яиц • сливочное масло



Хлеб «Закарпатский» с соленым салом


• 4 ст. муки • 450 мл воды • 200 г сала • луковица 

• 2 ст.л. сахара • 1 ч.л. сухих дрожжей • 0,5 ч.л. сахара


Докладніше читайте на сторінках журналу...

Придбати поточний номер

 

Останні номери

Також вам можуть бути цікаві...

 

Партнеры