Завантаження сторінки...
Електронні журнали, газети та книги у найкращій бібліотеці Journals.ua
  • Тільки електронні журнали
  • Доступ до архівних номерів
  • Поділися підпискою з рідними
Золоті рецепти наших читачів №7 04/2015

Золоті рецепти наших читачів

№7 04/2015

Електронна версія

Придбати поточний номер! Ціна за номер:
5.90 грн.

  • Періодичність: 2 раз / 1 міс.
  • Сторінок: 52

Популярний кулінарний журнал зручного формату, створений виключно на основі листів читачів – професійних кухарів, кондитерів та домашніх кулінарів. Усі рецепти підкріплені якісними фотографіями страв та їх авторів, що дозволяє заздалегідь оцінити кінцевий результат. Частина рецептів випробувана на редакційній кухні, про що свідчить фірмовий знак на фотографіях страв - Експертиза. Перевірено: смачно!». У кожному випуску є «Тема номера», вибрана з урахуванням сезонності: домашні заготівлі, м'ясні страви, зелень, пасхальне меню. Постійні рубрики - "Прикрашаємо страви", "Школа молодої господині", "Меню на кожен день", "Рибне асорті", "Страви до святкового столу", "Солодке життя". Важливо, що для публікації редакція відбирає прості, доступні та водночас оригінальні рецепти. Мета «Золотих рецептів» — не так навчити читачів готувати, як надихнути на кулінарну творчість, допомогти відчути «смак життя», показати, що на домашній кухні та зі звичайних продуктів будь-яка господиня може створити справжні кулінарні шедеври.

 

Читайте в номере "Золотые рецепты наших читателей №7"

Блюда из печенки

15 ЛУЧШИХ ЗАКУСОК И ГОРЯЧИХ БЛЮД


ТЕМА НОМЕРА

Сколько не только повседневных, но и ярких праздничных блюд можно приготовить из простой и доступной печенки! Это вариант блюд из разряда даже не два, а три в одном — и полезно, и вкусно, и красиво!


Оладьи «Все к столу»

Очень вкусное и недорогое блюдо. Мои дети не любят печенку, но эти оладьи едят с большим удовольствием.


Салат «Красная роза»

На первый взгляд, сочетание непривычное, но это очень вкусный салат.


Фаршированная капуста

Это блюдо украсит праздничный стол и приятно удивит гостей, особенно любителей капусты и печенки. Можно подавать как в теплом, так и в холодном виде.

Докладніше читайте на сторінках журналу...

Придбати поточний номер

 

Останні номери

Також вам можуть бути цікаві...

 

Партнеры