Завантаження сторінки...
Електронні журнали, газети та книги у найкращій бібліотеці Journals.ua
  • Тільки електронні журнали
  • Доступ до архівних номерів
  • Поділися підпискою з рідними
Золоті рецепти наших читачів №5 03/2015
   

Золоті рецепти наших читачів

№5 03/2015

Електронна версія

Придбати поточний номер! Ціна за номер:
5.90 грн.

  • Періодичність: 2 раз / 1 міс.
  • Сторінок: 52

Популярний кулінарний журнал зручного формату, створений виключно на основі листів читачів – професійних кухарів, кондитерів та домашніх кулінарів. Усі рецепти підкріплені якісними фотографіями страв та їх авторів, що дозволяє заздалегідь оцінити кінцевий результат. Частина рецептів випробувана на редакційній кухні, про що свідчить фірмовий знак на фотографіях страв - Експертиза. Перевірено: смачно!». У кожному випуску є «Тема номера», вибрана з урахуванням сезонності: домашні заготівлі, м'ясні страви, зелень, пасхальне меню. Постійні рубрики - "Прикрашаємо страви", "Школа молодої господині", "Меню на кожен день", "Рибне асорті", "Страви до святкового столу", "Солодке життя". Важливо, що для публікації редакція відбирає прості, доступні та водночас оригінальні рецепти. Мета «Золотих рецептів» — не так навчити читачів готувати, як надихнути на кулінарну творчість, допомогти відчути «смак життя», показати, що на домашній кухні та зі звичайних продуктів будь-яка господиня може створити справжні кулінарні шедеври.

 

Читайте в номере "Золотые рецепты наших читателей №5"

Крем-карамель
Из оставшихся желтков можно (даже нужно) приготовить на десерт крем-карамель. 
Ингредиенты: •0,5 л молока•.... 
Креветки в кляре 
Мне 15 лет, и я очень люблю готовить. Всегда хотела поделиться своими рецептами с другими кули- нарами! Когда у меня появились «Золотые рецепты», мне они так понравились! Я нашла столько интересного! Ингредиенты: •300 г очищенных креветок•1 ст. панировочных сухарей....
 УЗБЕКСКАЯ КУХНЯ 
Если в рецепте написано любое мясо, знайте, что узбеки предпочитают баранину, говядину едят редко, а блюда из конины они приберегают для особых поводов Новогодний стол 
Плов с айвой 
Ингредиенты: •400 г любого мяса..... 
 Шурпа 
Это наш семейный рецепт: у моей бабушки Шуры был большой дом с садом и огородом. Часто мой отец и дядя покупали живого барана и резали во дворе, там же разделывали и сразу варили насыщенную густую шурпу, особо не придерживаясь рецептов и закладок. Из всех правил строго соблюдалось одно — мясо сначала обжаривали в казане. Летом добавляли свежие помидоры. 
Ингредиенты: •баранья нога•картофель•морковь.... 
ТЕМА НОМЕРА 
 Рулька «Объедение» К приготовлению рульки готовилась долго. Попробовала в ресторане швайне хаксе (или айсбайн), было так вкусно, что это придало решимости....

Докладніше читайте на сторінках журналу...

Придбати поточний номер

 

Останні номери

Також вам можуть бути цікаві...

 

Партнеры