№3 04/2015
Придбати поточний номер!
Ціна за номер:
30.00 грн.
Переглянути всі випуски журналу »
Спеціалізоване інформаційно-аналітичне видання, присвячене ринку продуктів харчування. Журнал випускається з 2002 року і спрямований на інформування ситуації на продуктовому ринку іновинках в індустрії харчових технологій.
ТОРТ В ЧАШКЕ
Маффины – перспективное направление рынка
Маффины для рынка Украины являются новым продуктом, который с каждым годом становится все более популярным. Благодаря доступным ценам и богатству ассортимента он пользуется популярностью потребителей, а легкость в приготовлении делает его привлекательным для производителей
Изысканность и простота
Маффин пока еще не особо известный украинскому потребителю продукт, поскольку покупатель идентифицирует его как «обычный кекс». С точки зрения рецептуры, маффины отличаются от кексов тремя параметрами – количеством масла (и заменой его растительным), количеством яиц и количеством разрыхлителя. Выпекают маффины в специальных формочках, объем которых обычно не превышает 100 мл. Основными факторами, влияющими на повышенный спрос маффинов в Украине, принято считать их невысокую стоимость и наличие богатого ассортимента начинок. Широко востребо- ваны нетрадиционные кексы, украшенные сахарной глазурью или миндальной стружкой.
ГЛОБАЛЬНИЙ ТРЕНД — НАТУРАЛЬНІСТЬ!
Ароматизатори для кондитерських виробів
Сьогодні внутрішній ринок кондитерських виробів майже нічим не відрізняється від європейського, оскільки вітчизняні виробники пропонують різноманітний асортимент кондитерської продукції своїм споживачам.
Головним трендом на світовій площадці залишається натуральність. В Україні цієї хвилі дотримуються лідери внутрішнього ринку, серед яких і компанія «Фрутаром Етол (Україна)», яка пройшла усі необхідні етапи, пов’язані із сертифікацією продукції, маючи в своєму арсеналі відповідні документи
Інтенсивно-сировинні технології
Компанія «Фрутаром Етол (Україна)» пропонує широкий портфель продуктів для виробництва кондитерських виробів: рідкі ароматизатори, порошкові інкапсульовані ароматизатори, інкапсульовані фрукти та соки, екстракти; фрукти, соки та їх суміші у гранульованій формі, смако-ароматичні суміші для крекерів, харчові барвники та інші інгредієнти
ВСЕ ХОРОШО, ЧТО ХОРОШО ПРОДАЕТСЯ
По итогам конференции «WurstTech. Мясопереработка»
В свете событий, произошедших в Украине за последний год, большинство сегментов экономики страны претерпели существенные, а в некоторых случаях кардинальные, изменения. Не стала исключением и мясоперерабатывающая промышленность, для которой сегодня остро встала проблема не только производства высококачественной продукции, но и ее сбыта. Проанализировать оба эти вопроса попытались участники конференции «WurstTech. Мясопереработка», прошедшей 12-13 марта в Киеве. Тонкостями подготовки и проведения данного мероприятия с нами поделился генеральный директор компании-организатора FPR-Events Станислав Черненко
Докладніше читайте на сторінках журналу...
Світ продуктів №6 12/2021
Світ продуктів №5 10/2021
Світ продуктів №4 09/2021
Світ продуктів №3 06/2021
Світ продуктів №2 04/2021
ДентАрт (Українською мовою) №4 11/2024
ДентАрт (російською мовою) №4 11/2024
Перевізник бюлетень №1 01/2022
Les Nouvelles Esthetiques Україна №6 12/2021
Світ упаковки №4 12/2021
Drinks plus №8 10/2021
Guide to Good Wine №38 07/2021
Мистецтво манікюру №2-4 12/2020
All Retail №110 11/2020
FOOD UA. Продукти України. №4 12/2019
FOOD Technologies & Equipment. Пищеві технології та обладнання №4 12/2019
Меблеве діло №1 02/2018
Транспорт №2 02/2018
Всеукраїнський науково-популярний журнал "Сад, виноград і вино України" №3-4 12/2016
Ігри та іграшки. Гід №2 09/2016