Завантаження сторінки...
Електронні журнали, газети та книги у найкращій бібліотеці Journals.ua
  • Тільки електронні журнали
  • Доступ до архівних номерів
  • Поділися підпискою з рідними
Світ продуктів №3 04/2015
   

Світ продуктів

№3 04/2015

Електронна версія

Придбати поточний номер! Ціна за номер:
30.00 грн.

  • Сторінок: 56

Спеціалізоване інформаційно-аналітичне видання, присвячене ринку продуктів харчування. Журнал випускається з 2002 року і спрямований на інформування ситуації на продуктовому ринку іновинках в індустрії харчових технологій.

 

Читайте в номере "Мир продуктов №3"

 ТОРТ В ЧАШКЕ
Маффины – перспективное направление рынка

Маффины для рынка Украины являются новым продуктом, который с каждым годом становится все более популярным. Благодаря доступным ценам и богатству ассортимента он пользуется популярностью потребителей, а легкость в приготовлении делает его привлекательным для производителей

Изысканность и простота
Маффин пока еще не особо известный украинскому потребителю продукт, поскольку покупатель идентифицирует его как «обычный кекс». С точки зрения рецептуры, маффины отличаются от кексов тремя параметрами – количеством масла (и заменой его растительным), количеством яиц и количеством разрыхлителя. Выпекают маффины в специальных формочках, объем которых обычно не превышает 100 мл. Основными факторами, влияющими на повышенный спрос маффинов в Украине, принято считать их невысокую стоимость и наличие богатого ассортимента начинок. Широко востребо- ваны нетрадиционные кексы, украшенные сахарной глазурью или миндальной стружкой.



ГЛОБАЛЬНИЙ ТРЕНД — НАТУРАЛЬНІСТЬ!

Ароматизатори для кондитерських виробів

Сьогодні внутрішній ринок кондитерських виробів майже нічим не відрізняється від європейського, оскільки вітчизняні виробники пропонують різноманітний асортимент кондитерської продукції своїм споживачам.
Головним трендом на світовій площадці залишається натуральність. В Україні цієї хвилі дотримуються лідери внутрішнього ринку, серед яких і компанія «Фрутаром Етол (Україна)», яка пройшла усі необхідні етапи, пов’язані із сертифікацією продукції, маючи в своєму арсеналі відповідні документи

Інтенсивно-сировинні технології
Компанія «Фрутаром Етол (Україна)» пропонує широкий портфель продуктів для виробництва кондитерських виробів: рідкі ароматизатори, порошкові інкапсульовані ароматизатори, інкапсульовані фрукти та соки, екстракти; фрукти, соки та їх суміші у гранульованій формі, смако-ароматичні суміші для крекерів, харчові барвники та інші інгредієнти



ВСЕ ХОРОШО, ЧТО ХОРОШО ПРОДАЕТСЯ


По итогам конференции «WurstTech. Мясопереработка»

В свете событий, произошедших в Украине за последний год, большинство сегментов экономики страны претерпели существенные, а в некоторых случаях кардинальные, изменения. Не стала исключением и мясоперерабатывающая промышленность, для которой сегодня остро встала проблема не только производства высококачественной продукции, но и ее сбыта. Проанализировать оба эти вопроса попытались участники конференции «WurstTech. Мясопереработка», прошедшей 12-13 марта в Киеве. Тонкостями подготовки и проведения данного мероприятия с нами поделился генеральный директор компании-организатора FPR-Events Станислав Черненко

Докладніше читайте на сторінках журналу...

Придбати поточний номер

 

Останні номери

Також вам можуть бути цікаві...

 

Партнеры